PLOG 9 maart: Politiek café en de KontaktKennisQuiz

In aanloop naar de Provinciale Staten verkiezingen op 18 maart wil ik mijn verkiezingsperiode laten zien door middel van ‘plogs’. Een plog is een photo-blog, een idee van Martine de Jong.

Spulletjes klaarleggen
Spulletjes klaarleggen.

IMG_7520
Tassen gevuld.

 

Doeg, Spike!
08.00 – Doeg, Spike!

 

Ik werkte ook nog vandaag. Ik gaf onder andere les over immigratie naar Nederland door de eeuwen heen bij maatschappijwetenschappen.
Ik werkte vanmorgen op de school. Ik gaf onder andere les over immigratie naar Nederland door de eeuwen heen bij maatschappijwetenschappen.

 

13.10 – Snel naar het politiek café van de ‘s Heeren Loo Zorggroep, een organisatie die mensen met een verstandelijke beperking ondersteunt.

Dit is een dag eerder, toen bekeek ik de verkeerssituatie op locatie:

 

Hier sta ik te vertellen dat D66 volgens de Fietsersbond dé fietspartij van Gelderland is.
Hier sta ik te vertellen dat D66 volgens de Fietsersbond dé fietspartij van Gelderland is.
Je kunt wel zien dat ik dit heel erg leuk vond. De bewoners hadden kritische vragen over concrete zaken, zoals de bereikbaarheid van het terrein: zowel openbaar vervoer als internet.
Je kunt wel zien dat ik dit heel erg leuk vond. De bewoners hadden kritische vragen over concrete zaken, zoals de bereikbaarheid van het terrein: zowel via openbaar vervoer als internet.
Na het plenaire gedeelte volgde een marktje, waarbij  mensen naar je tafel konden komen voor extra informatie.
Na het plenaire gedeelte volgde een marktje, waarbij mensen naar je tafel konden komen voor extra informatie. Links ligt een aangepast partijprogramma, ondersteund met pictogrammen en plaatjes. Tijdens mijn studie heb ik gewerkt als woonbegeleider, waardoor ik weet dat keycords populair zijn. Ze waren inderdaad binnen 10 minuten allemaal vergeven.
Onverwacht kreeg ik ondersteuning. Dit is Anton, een van de bestuursleden van de regio, D66 Noord-West Veluwe. Er kwamen ook nog oud-collega's die in Ermelo wonen.
Onverwacht kreeg ik ondersteuning. Dit is Anton, een van de bestuursleden van de regio, D66 Noord-West Veluwe. Er kwamen ook nog oud-collega’s die in Ermelo wonen.
Hier is het politiek café van de 's Heeren Loo Zorggroep, een organisatie die mensen met een verstandelijke beperking ondersteunt.
Hier was het.

 

Hallo Rianka! Even koffie drinken op mijn oude werkplek.
Hallo Rianka! Even koffie drinken op mijn oude werkplek.
Dat was een leuke middag.
Dat was een leuke middag.

 

Hoi Wilma! Fiets je even mee?
Hoi Wilma! Fiets je even mee?
Oh Oh Harderwijk <3
Oh Oh Harderwijk <3

 

We haalden helaas de finale niet. Collega D66’er Jan van Walsum deed mee met een ander team en won de finale wel. Ondertussen was Benjamin beter bezig dan wij.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *